Noi te platim pentru timpul acordat , o postare , like , vizualizare subiect , sau creare subiect , insemna castig.
Suntem comunitatea unica din Romania care plateste pentru efortul depus . Ideile ,opiniile tale conteaza si sunt platite doar la noi.

Lucrare Disertatie - Flux Lucrari

Solus

Membru
Staff member
Fondator BitArena
Moderator
Utilizator
Joined
Jul 6, 2018
Messages
523
Reaction score
94
Points
26
Location
Bucuresti
Website
www.bitarena.eu

Reputation:

Sistem Informatic

INTRODUCERE – MOTIVATIA SI DESCRIEREA LUCRARII

Intr-o era a informatiei, abilitatea de a reactiona rapid si eficient la diferitele necesitati este cel mai important factor in orice domeniu de activitate al societatii. In acest caz, volumul si complexitatea informatiilor care se vehiculeaza pot fi covarsitoare, iar eficienta folosirii informatiilor depinde in cea mai mare masura de capacitatea de organizare a unui volum mare de date intr-un timp cat mai scurt.
Am elaborat aceasta lucrare din nevoia de a facilita fluxul lucrarilor in interiorul unei institutii, in speta Oficiul de Cadastru Bucuresti, si pentru o mai buna monitorizare a modului de solutionare si finalitatea acestora.
Oficiul de Cadastru Bucuresti se ocupa cu avizarea din punct de vedere tehnic a documentatiilor cadastrale. Pentru a putea tine o evidenta clara a tuturor lucrarilor intrate in institutie s-a implemetat un sistem informatic cu ajutorul caruia sa se poata controla fluxul datelor. Acest sistem informatic va cuprinde doua fluxuri de date:
unul care va fi format din partea tehnica a documentatiilor intrate in institutie;
si celalalt care va cuprinde toate cererile provenite din exterior si cele interne.
Obiectul acestei lucrari va fi realizarea celui de al doilea flux mai sus amintit.
Pentru un control cat mai exact al lucrarilor intrate in institutie, sistemul informatic va fi accesat de trei tipuri de operatori si anume operatori de nivelul 0 (manager), 1 ( sef serviciu), 2 (operator –personalul din subordinea fiecarui serviciu).
Operatorii de nivel 0 sunt acei operatori care hotarasc catre ce departamente vor fi repartizate diferitele tipuri de lucrari in functie de obiectul acestora. Odata cu repartizarea, managerul stabileste termenul de solutionare al fiecarei lucrari in parte in functie de specificul acesteia.
 

Attachments

Top