Forumul BitArena

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Johnny Depp nu va mai fi Căpitanul Jack Sparrow în următorul film „Piraţii din Caraibe“. Motivele pentru care Disney a încheiat colaborarea după 15ani

Solus

Membru
Staff member
Administrator
Moderator
Utilizator

Reputation:


Johnny Depp (55 de ani) nu îl va mai portretiza pe Căpitanul Jack Sparrow în următorul film „Piraţii din Caraibe“, unul dintre cele mai apreciate roluri ale starului american, decizia aparţinând oficialilor Disney.
Studiourile Disney au luat decizia de a încheia la colaborarea de 15 ani cu Johnny Depp pentru „Piraţii din Caraibe“, una dintre cele mai de succes francize şi rol care i-a adus celebritatea mondială actorului american. Depp l-a interpretat pe Căpitanul Jack Sparrow în toate cele cinci filme de până acum, cel mai recent fiind „Dead Men Tell No Tales“, care a avut însă cele mai mici încasări din istoria seriei. Principalul motiv pentru care executivii Disney au decis să renunţe la actor ar fi numeroasele drame din viaţa personală care i-au şifonat imaginea publică, printre care acuzaţiile de violenţă domestică formulate de fosta sa soţie, actriţa şi modelul Amber Heard, dependenţa de droguri şi alcool şi disputa legală cu foştii săi manageri financiari. Informaţia a fost confirmată pentru Daily Mail de scenaristul francizei, Stuart Beattie, care a precizat că se lucrează la o nouă interpretare a poveştii. „Cred că Johnny a avut o călătorie grozavă cu acest personaj. În mod evident şi-a pus amprenta pe acest rol şi a devenit faimos odată cu el. Copiii din întreaga lume îl iubesc, aşa că e un lucru minunat pentru el, dar şi pentru noi, sunt extrem de fericit“, a precizat Beattie. Scenaristul s-a declarat convins că indiferent de cum va evolua cariera lui Depp în viitor, întotdeauna va fi amintit prin prisma Căpitanului Sparrow, care a adus francizei încasări de peste 4 miliarde de dolari. „Cred că Jack Sparrow va fi moştenirea lui. Este singurul personaj pe care l-a interpretat în cinci filme diferite, este personajul în care se transformă când vizitează copiii în spitale, cred că pentru acest personaj va rămâne în istorie. Înainte de a apărea Jack Sparrow, Depp era considerat mai degrabă un actor ciudat, independent, care apărea în filmele lui Tim Burton, dar în niciun caz nu era privit drept un star de cinema şi mulţi oameni au crezut că suntem nebuni când l-am ales pentru acest rol. Adevărul este că a funcţionat de minune. Aşa că sunt mândru de ce am realizat împreună“, a mai detaliat scenaristul.


Stuart Beattie a confirmat şi că echipa de scenarişti ai blockbusterului „Deadpool“, Rhett Reese şi Paul Wenick, lucrează la un nou film „Piraţii din Caraibe“ şi a subliniat ca acesta să ajungă cât mai repede pe marile ecrane din toată lumea. Johnny Depp, care este considerat unul dintre cei mai talentaţi actori ai generaţiei sale, a jucat în numeroase filme apreciate de critici şi public, printre care „Edward Scissorhands“, „Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street“ şi „Finding Neverland“, însă succesul global l-a obţinut odată cu primul film „Piraţii din Caraibe“, lansat în 2003, pentru care a primit şi prima sa nominalizare la Oscar. În prezent, Depp joacă într-o altă franciză de succes, „Fantastic Beasts“, desprinsă din universul „Harry Potter“. Actorul îi dă viaţă vrăjitorului Gellert Grindelwald. În ultimii ani Depp a avut parte de „o călătorie“ tumultoasă pe plan personal, odată cu divorţul intens mediatizat de Amber Heard, care l-a acuzat de violenţă domestică, acuzaţii pe care actorul le-a negat vehement. Starul a vorbit deschis despre dependenţa de droguri şi alcool, depresia prin care a trecut şi problemele financiare.
 
Last edited:

Top