Forumul BitArena

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Ce se intampla in tara noastra?

Semi

Membru
VIP
Utilizator

Reputation:

Buna seara comunitate. Aveti idei de ce suntem in situatia in care suntem , unde se indreapta tara noastra?
 

Sonia

Membru
VIP++
Utilizator

Reputation:

Hmm .... sunt multe de spus aici. Tara noastra nu se indreapta nici unde , suntem in urma cu cel putin 50 de ani de restul tarilor UE ... parerea mea :mad: .
 

Anime

Membru
Staff member
Super Moderator

Reputation:

Pana nu se unseste poporul , nu o sa fie mai bine , din contra , daca vede conducerea tarii ca se poate si asa , si poporul tace , de ce nu ...... exemplu ( Paris , Belgia , Turcia etc ) acolo dupa tine ar merge asa joaca , cumse joaca astia cu noi? Cred ca nu. Intrebarea este buna , raspunsul poti s-o pui si in fata oglinzi : De ce am lasat sa mearga tara asa cum merge acum , valabil si pentru 20 de milione de romani , din tara si strainatate. Ce m-a deranjat este faptul ca romanii plecati din tara (Diaspora) au sarbatorit centenarul? Da ce anume? Ca traiesc de zeci de ani plecati din tara , copii uita limba materna , pentru niste idioti la conducere? Nu a fost asta sarbatoare , a fost de plans , din 1918 nu s-a schimbat aproape nimic in tara doar politicienii.
 

Solus

Membru
Staff member
Administrator
Moderator
Utilizator

Reputation:

Din pacate ai dreptate Anime , dar nu mai au de ales romanii care au plecat , ei au dorit si doresc sa faca un viitor mai bun pentru familia lor. Nu le mai pasa de tara , nu au pentru ce , tara este vanduta , toate resursele tarii sunt vandute la UE , si ce mai avem se va scoate din tara pentru plata datoriei. V-om deveni muritori de foame , daca nu facem noi ceva , nu o sa faca nimeni.
In legatura cu centenarul :cool: in primul rand cheltuieli enorme de bani , plus din 1918 - 2018 s-au facut 6 km de autostrada , atat in 100 de ani. :censored:
 

Top